Werkzaamheden Woudenbergseweg (Maarsbergen) en Voorpoort (Veenendaal)

17 augustus 2012 00:00

Vanaf komende maandag 20 augustus bouwt Poort van Bunnik de nieuwe ‘kluifrotonde’ in Maarsbergen. In Veenendaal-West wordt de Nieuweweg Noord en Voorpoort aangepast om zo een betere aansluiting op de nieuwe toe- en afritten van de A12 te realiseren. Met de aanleg van de kluifrotonde en de reconstructie van de Nieuweweg Noord en Voorpoort zal ook in Maarsbergen en Veenendaal de verkeerssituatie voor automobilisten en fietsers aanzienlijk verbeteren. Voor de aanleg van deze nieuwe verbeterde aansluitingen is het nodig de Woudenbergseweg en Voorpoort tijdelijk af te sluiten.

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden aan de Woudenbergseweg (Maarsbergen) en de (tijdelijke) verkeersmaatregelen die voor u mogelijk van belang zijn. Voor meer informatie omtrent de werkzaamheden en de verkeersafsluitingen kunt u ook nog de verstuurde bewonersbrieven raadplegen (zie ook onderdeel bewonersbrieven).

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden aan Voorpoort (Veenendaal) en de (tijdelijke) verkeersmaatregelen die voor u mogelijk van belang zijn. Voor meer informatie omtrent de werkzaamheden en de verkeersafsluitingen kunt u ook nog de verstuurde bewonersbrieven raadplegen (zie ook onderdeel bewonersbrieven).